YHTEYSTIEDOT

Markkinapäällikkö

Jaakko Rahko

jaakko.rahko@pohjansato.fi

p.040 0388279

Markkinasihteeri Pertti Juola

- toripaikkojen myynti

juolap@gmail.com

p.050 4619245

Lc-presidentti

Markku Rahko

presidentti@lionstyrnava.fi

p.040 5157955

© Lions Club Tyrnävä r.y / Perunamarkkinat 

Talkoolaiset

Jukka Väyrynen

jukkavayrynen@outlook.com

p.040 0516969

Turvallisuuspäällikkö

Jarmo Kurunsaari

jkurunsa@its.jnj.com

p.0400 384421

Rahastonhoitaja

Sakari Pernu

rahastonhoitaja@lionstyrnava.fi

p.040 5040732

Perunavelliä Finnjävel

09.10.2017

 

Perunavelli:

 

6 kpl jauhoista perunaa kuten Bellarosaa

4 dl maitoa

2 dl kuohukermaa

25 g voita

ripaus suolaa

 

Kuori ja keitä perunat kypsiksi suolatussa vedessä. Valuta ja laita tehosekoittimeen. Kiehauta kerma, maito ja voi. Kaada mukaan ja soseuta tasaiseksi löysäksi soseeksi. Mausta vielä lopuksi kevyesti suolalla. 

Laita kuumana kermasifoni pulloon ja lataa kahdella patruunalla. Sekoita hyvin ja pursota vaahto varovasti lautasille.

 

Tarjoa perunavelli keitetyn Jussi-perunan ja friteeratun Annabelle-perunan kanssa. Mausta lopuksi pienellä tilkalla Linnunradan hamppuöljyä. 

 

-- 

Henri Alen 

Kokki, omistaja

Ravintola Muru, Pastis, bystro ja todellinen Finnjävel

 

Tel: 041-5368770

Twitter: @HenriAlen

 

 

 

Share on Facebook
Please reload