Tyrnävän leijonilta tunnustus Rantalakeudelle

TYRNÄVÄ Lions Club Tyrnävä lahjoitti Rantalakeus-lehdelle tänä vuonna järjestetyn Punainen Sulka -keräyksen arvotaulun kiitokseksi hyvästä yhteistyöstä. Samalla leijonat halusivat muistaa lehteä paikallislehtikilpailussa menestymisestä.

Tunnetun taiteilijan Soile Yli-Mäyryn värikäs Asfalttihelmi-taulun numeroitu vedos pääsi toimituksessa hyvälle paikalle.

– Tämä on hieno tunnustus. Olemme tästä erittäin otettuja. Olemme tehneet pitkään hedelmällistä yhteistyötä Tyrnävän leijonien kanssa ja sitä haluamme jatkaa tulevaisuudessakin. Paikallislehden tehtävänä on olla mukana eri yhteistykumppaneiden avulla tekemässä hyvää yhteisössä ja kehittämässä aluettamme. Leijonat tekevät arvokasta työtä, mitä mielellämme tuemme, päätoimittaja Sauli Pahkasalo toteaa.

Yli-Mäyryn taulusta on 300 signeerattua vedosta, joista Rantalakeuden taulun numero on 95. Nuorten hyväksi järjestetty keräys tuotti valtakunnallisesti reilut 2,8 miljoonaa euroa. LC Tyrnävän keräystuotto oli 3 886 euroa, mistä 25 prosenttia tuloutuu paikallisesti käytettäväksi.

Leijonat päättivät antaa 971,50 euron summan Tyrnävän uudelle nuorisovaltuustolle. Ajatuksena on kouluttaa nuorisovaltuustolaiset Torniossa, nuorten tiedotuspiste Aaltosessa. Parin yön reissulla tyrnäväläisnuoret pääsevät myös tapaamaan torniolaisia nuorisofoorumin jäseniä ja tutustumaan alueen aktiviteetteihin.

Päätoimittaja Sauli Pahkasalo (vasemmalla) vastaanotti teoksen LC Tyrnävän presidentti Teemu Pakoselta ja LC Tyrnävän Perunamarkkinaisäntä Jaakko Rahkolta.

Lions Club Tyrnävä lahjoitti 2 500 euroa kunnan sosiaalitoimelle apua tarvitsevien joululahjamuistamisiin. K-Market Tyrnävä osallistui lahjoitukseen lisäksi 250 eurolla. Kuvassa vasemmalta sosiaaliohjaaja Jukka Sarpola, palvelusihteeri Kaarina Huurre, K-Market -kauppias Jaakko Leinonen sekä LC Tyrnävän edustajat Teemu Pakonen ja Matti Mannonen.

https://www.rantalakeus.fi/

YHTEYSTIEDOT

Markkinapäällikkö

Veli-Matti Hietikko
velluhietikko@gmail.com
p. 044 7881520

Markkinasihteeri
Pertti Juola 
- toripaikkojen myynti

juolap@gmail.com

p.050 4619245

LC-presidentti

Markku Honka

presidentti@lionstyrnava.fi

p.040 5231642

Talkoolaiset

Jukka Väyrynen

jukkavayrynen@outlook.com

p.040 0516969

Turvallisuuspäällikkö

Jarmo Kurunsaari

jkurunsa@its.jnj.com

p.0400 384421

Rahastonhoitaja

Sakari Pernu

rahastonhoitaja@lionstyrnava.fi

p.040 5040732

© Lions Club Tyrnävä r.y / Perunamarkkinat 

Viestintä- ja markkinointi
Heikki Markus
heikki@finpom.com
p. 041 5442011