top of page

Perunamarkkinoita ei järjestetä tänä syksynä (2020)!

Lions Club Tyrnävä on päättänyt, ettei se järjestä Perunamarkkinoita tänä vuonna. Markkinat oli tarkoitus järjestää syyskuun viimeisenä lauantaina, mutta asiasta keskusteltuamme voimme vain todeta, että nykyisillä koronarajoitteiden mukaisilla ohjeistuksilla markkinoiden järjestäminen on mahdotonta.

Olisimme tarvinneet puolet enemmän henkilökuntaa ja torimyyjien ympärillä olisi pitänyt olla neljä metriä tyhjää tilaa. Puhumattakaan siitä, miten yleisön keskuudessa turvavälit olisi saanut säilymään, markkinapäällikkö Veli-Matti Hietikko toteaa.

Markkinatapahtuman perunanmyynti pyritään kuitenkin toteuttamaan yhteistyössä ruokaperunaa tuottavien tilojen kanssa. Toteutuksesta tiedotamme lisää.

Perunamarkkinat on vleisomäärältään lakeuden suurin yleisötapahtuma. Tänä vuonna markkinat olisi järjestetty jo 30. kerran.

bottom of page